En ik

Ik bied jou een veilige ruimte
en bewaak deze voor jou.
Zodat jij je innerlijke stem
hoort fluisteren 
en het nog meer wakker maakt.

“Marieke wil je als Gids voor het Leven. Ze is intelligent, doorziet alles en is scherp. Soms op het pittige af. En toch raakt dit proces als niets daarvoor. Met haar humor en egoloos advies ga ik al maandenlang als een speer.”
– Mathijs, coachee

“Elke keer gebeurt het weer: als facilitator laat je dat wat gezien moet worden ontvouwen. Zonder sturing. En zonder oordeel geef je het weer in feiten aan me terug (helemaal als ik liever mijn ogen sluit ;-).
Zo gaaf is dat!”
– Frank, deelnemer WIYS groep

“Hoe inspirerend en ondersteunend is dit voor mij! En dat op alle vlakken: werk en privé. Marieke spreekt vanuit het hart. Haar hart ligt op haar tong en is getemperd met waarheid, verlies en oefening. Daarom brengt zij diepte in wat ze doet.”
– Nienke, deelnemer WIYS groep


Ikzelf kan niet anders zeggen dat ik dit doe met heel mijn hart. Het gaat als vanzelf. Dit is wie ik ben, niet meer en niet minder: een intuïtief begeleider van mensen, groepen en systemen. Een space holder voor processen zodat alle spanning die vrij wil komen, vrij kan komen. En waarbij de volgende beweging automatisch plaatsvindt, bewust of onbewust.

Ik heb natuurlijk mogen oefenen voordat ik hier volledig op kon vertrouwen.
Zo heb ik ziekte en dood vanaf jong en meerdere malen in mijn leven mogen ervaren. Heb ik veel bijzondere mensen en vrije geesten ontmoet, en als bedrijfskundige en ondernemer een diversiteit aan systemen richting mogen geven. Voelen, leren, luisteren, zelfexpressie en in beweging brengen van mensen waren onbewust dagelijkse dingen. Zo leerde ik dat mijn ware ik de antwoorden op mijn vragen gaf. 

Het volgen van de stem in mijn hart heeft mij op verrassende en bijzondere wegen gebracht. Naast het begeleiden van persoonlijke en bedrijfsmatige groei met methoden als Lean, NLP en Opstellingen, ben ik ook mede-eigenaar van Camping Dijk & Meer en van Dailycabin.

En nu sta ik hier!
En ik bied jou graag een veilige ruimte zodat je vrij kan geven wat je belemmert en je bekrachtigt wat je wil ervaren.

Wil je weten hoe?
Door de jaren heen heb ik meerdere methoden eigen gemaakt om dit te kunnen doen, denk aan NLP, systemische opstellingen, sjamaans reizen en mijn grote liefde: Walking in Your Shoes.

En nogmaals:
we hoeven niet alles te doen of te gebruiken,
jij bepaalt wat goed voelt.

Liefs, Marieke