over

“We doorkruisen emotionele bergen, oceanen en woestijnen om bij onszelf terug te komen.
Terug naar een plek om te herkennen wat voor ons belangrijk is.” 

Als jong meisje was ik graag buiten of zat ik aan de keukentafel dingen te maken. Omdat mijn moeder jarenlang haar best deed met kanker te leven maakte ik naast de (wat kille) ziekenhuiswereld ook kennis met een andere (sprankelende) wereld. Een wereld met intuïtieve genezers en vrije denkers. Zo kan ik me nog de sessies en levendige gesprekken aan tafel herinneren. Met mensen die alternatieve geneeskunde beoefenden en met mensen die zich verdiepten door uiteenlopende geloven. Ik groeide op met een paard aan mijn zijde die me in alles spiegelde; verslond boeken bij de dag en op school werd ik gevoed met de klassieke filosofie. 
Voelen, leren, luisteren, zelfexpressie en in beweging brengen van mensen waren onbewust dagelijkse dingen. Op jonge leeftijd leerde ik dat mijn ware ik de antwoorden op mijn vragen gaf. 

Als bedrijfskundige en coach kom ik dagelijks in aanraking met verschillende culturen en mensen; (innerlijke) overtuigingen zijn daarbij op elk niveau bepalend voor de mate van flow dat bereikt kan worden. Inzicht in deze onbewuste verstrikkingen, in middelen en oplossingen dragen bij aan een optimale flow. En deze inzichten en kennis kan iedereen in zichzelf terugvinden.
Ik bied daarbij de veilige ruimte (Holding Space).

Door de jaren heen heb ik meerdere methoden eigen gemaakt om dit te kunnen doen, denk aan Lean, NLP, systemische opstellingen, sjamaans reizen en mijn grote liefde: Walking In Your Shoes.

Het volgen van de stem in mijn hart heeft mij op verrassende en bijzondere wegen gebracht. Naast mijn werk in het bedrijfsleven ben ik ook trotse eigenaar van een Camping in Andijk en bouw ik tiny houses:

Camping Dijk en Meer

DailyCabin