over

“We doorkruisen emotionele bergen, oceanen en woestijnen om bij onszelf terug te komen.
Terug naar een plek om te herkennen wat voor ons belangrijk is.” 

Als jong meisje was ik graag buiten of zat ik aan de keukentafel dingen te maken. Omdat mijn moeder jarenlang haar best deed met kanker te leven maakte ik naast de (wat kille) ziekenhuiswereld ook kennis met een andere (sprankelende) wereld. Een wereld met intuïtieve genezers en vrije denkers. Zo kan ik me nog de sessies en levendige gesprekken aan tafel herinneren. Met mensen die alternatieve geneeskunde beoefenden en met mensen die zich verdiepten door uiteenlopende geloven. Ik groeide op met een paard aan mijn zijde die me in alles spiegelde; verslond boeken bij de dag en op school werd ik gevoed met de klassieke filosofie. 

Voelen, leren, luisteren, zelfexpressie en in beweging brengen van mensen waren onbewust dagelijkse dingen. Op jonge leeftijd leerde ik dat mijn ware ik de antwoorden op mijn vragen gaf. 

Voor mij was het een proces van jaren voordat ik hier volledig op durfde te vertrouwen. Er waren vele keren dat ik aan mezelf twijfelde. Gelukkig kwamen er leraren op mijn pad die mij steunden en extra instrumenten gaven zoals Meditatie, Walking In Your Shoes, NLP, Systemisch Werk en Sjamaans Reizen.

Inmiddels kan ik met vertrouwen zeggen dat er niets mooiers is dan te weten dat je verbonden bent met de oneindige wijsheid in jezelf en dat je dat altijd bent geweest. Dit is wat ik probeer te doen voor anderen, hen te herinneren aan deze gaven die wachten om weer wakker te worden.